3.kolo Kp žákyň C

  1. 11. 2017 se zúčastnily žákyně VK Pegas Znojmo C 3. kola KP žákyň, které se tentokrát konalo v domácím  – v tělocvičně ZŠ Přímětice. V prvním zápase jsme se utkaly s VK Drásov. Hned po pár minutách bylo zřejmé, kdo bude mít jasnou herní převahu. Náš elán a důraznost z předchozích kol byly tytam a vlastními chybami jsme prohrály 0:2.

Do druhého zápasu s KP Brno D jsme nastoupily s větším nasazením a bojovností nenechat soupeřkám žádný bod zadarmo. První set jsme vyhrály 25:18. Druhý set byl vyrovnaný a oba týmy chtěly vyhrát, ale Brňačky měly víc štěstí a zdolaly nás 19:25 . V tiebreaku jsme nechtěly nechat nic náhodě, ale pak nám soupeřky utekly a bylo to 8:12. Podařilo se nám dotáhnout skóre na 13:13, ale bohužel opět naše vlastní chyba nás stála vítězství.

Třetí zápas nás čekal tým ze Slavkova, který jsme chtěly porazit jako minulý týden. Ale nevyšlo to. Nedařil se nám servis ani příjem a nebyly jsme dostatečně důrazné. Prohrály jsme 0:2.  Právem jsme sestoupily do nižší skupiny a budeme muset hodně na sobě pracovat, abychom se opět dostaly výš. Pokusíme se pro to udělat maximum.

Zapsala kapitánka Kateřina Kravcová

Mohlo by se vám také líbit

Leave a Comment