Žákyně C – v Jihom.poháru skončily na 2. místě v 1.skupině

12.11. se zúčastnily žákyně VK Pegas  C -d  2. kola poháru 7. tříd, které se konalo v domácím prostředí v tělocvičně ZŠ Přímětice. Čekali nás tři soupeři.

V prvním zápase jsme se utkaly s žáky  VK Pegas C. V prvním setu se nám nedařilo podání ani příjem, a proto nás kluci porazili. V druhém setu se nám dařilo víc a naše zapálení do hry nám pomohlo vyhrát druhý set. Bohužel jsme si tiebreak pokazily vlastními chybami a náš první zápas skončil prohrou 1:2 na sety.

Druhý zápas jsme hrály proti holkám z KP Brno D. V tomto zápase  jsme se poučily z našich předchozích chyb. Dodržovaly jsme postavení a snažily jsme si víc volat na balóny. Soupeřky jsme  zatlačily servisem a už jsme nad nimi vedly o 11 bodů. Nakonec  jsme zvítězily 2:0 na sety.

Do posledního zápasu jsme nastoupily s velkou kuráží proti klukům ze ZŠ Milenova. Bohužel jsme si první set pokazily vlastními chybami. V druhém setu jsme se vzpamatovaly.  Zlepšily jsme se na útoku, podání i příjmu. Dotáhly jsme je do stavu 1:1. Přestože jsme v tiebreaku vedly ,  prohrály jsme si ho špatným příjmem a velkými chybami v poli.

I přes naše dvě prohry v tiebreacích jsme ve skupině skončily druhé. Přesto budeme dělat vše proto,  abychom se zlepšovaly a dosahovaly lepších výsledků.

Zapsala kapitánka Andrea Krčová

 

Mohlo by se vám také líbit

Leave a Comment