Po V. kole žákyně 2. v tabulce kraje

V sobotu 16.12. jsme hráli další kolo KP u nás v domácí tělocvičně v Příměticích. V prvním zápase jsme hráli s mužstvem KP Brno, které je nejlepším týmem naší první skupiny. I když jsme se snažily, tak nám nevyšel vůbec začátek zápasu a odpočátku jsme prohrávaly (pozn. trenérky: A to dost výrazně. Jako obvykle první zápas, špatný). Tuto ztrátu jsme nedokázaly dohnat a prohrály jsme 25:16. Druhý set byl úplně stejný a prohrály jsme ho 25:17. Tento zápas jsme nehrály vůbec dobře a prohrály jsme zaslouženě.

V druhém zápase jsme hrály s Drásovem. S těmito holkami jsme ještě nikdy nehrály, postoupily k nám z nižší skupiny. V prvním setu jsme hrály opravdu moc špatně, vůbec se nám nedařilo (pozn. trenérky: spíš na to zvysoka kašlaly – žádná snaha, bojovnost. Nechaly jsme hrát soupeře a nesoustředily se na naši hru) a prohrály jsme 25:20. Paní trenérka se sice zlobila, ale v klidu nám vysvětlila, jak máme dál hrát a my jsme ji poslechly a druhý set jsme vyhrály s velkým náskokem 25:10 (Jak málo stačí k radosti – třeba poslouchat). V třetím setu jsme si hned vytvořily velký náskok a vyhrály jsme 15:12.

V posledním zápase jsme hrály s Břeclaví. Na tento zápas přišlo hodně našich rodičů a svým povzbuzováním nám vytvořili moc pěknou atmosféru. První set byl hodně vyrovnaný, ale my skvěle bojovaly a zvládly koncovku. Vyhrály jsme ho 27:25. V druhém setu jsme pokračovaly v našem výborném výkonu a opět jsme ho vyhrály 25:20. (V po posledním kole Českého poháru musím říct, že holky v koncovkách zvládají hru i nervy.) Hrály jsme moc dobře, byl to náš nejlepší výkon v tomto kole. Nakonec jsme skončily na druhém místě, za družstvem k Brna, za což jsme byly velmi rády.

Děkujeme paní trenérce, že nás podpořila, když nám to nešlo a také rodičům, kteří skvěle fandili.

Autor článku: Magdaléna Ludvíková (univerzálka týmu)

Mohlo by se vám také líbit

Leave a Comment