3.kolo KP žákyň B

4.11. 2017 zúčastnily 3.kola KP Žákyně „B“ se 4.žákyň v Brně v tělocvičně na ulici Vejrostova . V tento den nás čekaly tři zápasy. První zápas jsme hrály proti TJ Spartak Velká Bíteš, kde jsme  v prvním setu pohořely a prohrály. Do druhého setu jsme šly s tím,  že půjdeme do tiebreaku a tak se taky stalo. Nakonec jsme vyhrály 2:1 na sety ,ale myslím si že kdyby jsme nevypustily první set , naprosto s přehledem bychom vyhrály 2.0 na sety.

Poté nás čekal další zápas s týmem TJ DDM Brno B. První set jsme s přehledem vyhrály, ale druhý set  jsme prohrály . Do třetího setu jsme nešly s nadšení. A taky to tak vypadalo. Ve třetím setu  jsme vyhořely  na příjmu a na podání, proto jsme prohrály 1:2 na sety.

Čekal nás třetí zápas a taky poslední v tomto dni . Hrály jsme proti týmu ŠSK při Gymnázium Šlapanice . První set se nám celkem dařil a vyhrály jsme, ale v druhém setu to už tak nebylo. S přehledem jsme vyhrávaly o deset bodů, ale poté nás pomalu ale jistě dohnaly . A nakonec jsme prohrály, protože jsme nebyly schopny přijmout spodní servis. Musely jsme tedy hrát tiebreak, který jsme naštěstí vyhrály. Na celkovém pořadí jsme skončily 2. Ale myslím si, že kdybychom se víc snažily v druhém zápase, vyhrály bychom, protože holky nebyly silnější než my. Na závěr děkujeme panu trenéru Krčovi, že i přes náš hrozný výkon  se nás snažil podpořit .
Napsala Eliška Hrušková .

Mohlo by se vám také líbit

Leave a Comment