2.kolo KP žákyň

Dne 22.10.2017 se žákyně VK Pegas Znojmo A zúčastnily 2. kola KP žákyň, které se tentokrát konalo v tělocvičně ZŠ Přímětice. V tomto dni na znojemské hráčky čekala tři utkání.

V prvním jsme porazily tým TJ Sokol Brno, soupeřky jsme převyšovaly především útokem, tudíž jsme zápas vyhrály s přehledem 2:0.

Do druhého utkání s favoritkami celé soutěže s VK KP Brnem jsme nastoupily nebojácně a plné odhodlání a díky tomu se nám první set podařilo hrát vyrovnaný zápas, ale bohužel ne až do konce, prohrály jsme 25:23. Po celou dobu prvního setu jsme se soupeřkami byly vyrovnané, a to jak na saku, tak na servisu, v poli. S tím, že půjdeme do tiebreaku, jsme vstupovaly na hřiště do druhého setu, ve kterém jsme ale pohořely hned na začátku na příjmu. I přes naši bojovnost, výborně postavené bloky a skvělou atmosféru, kterou nám po celý den zajišťovala lavička a fandící rodiče jsme 2. set nedotáhly, prohrály jsme 2:0.

     

Do třetího zápasu jsme šly s tím, že už konečně chceme porazit družstvo z Břeclavi, což se nám dosud letos nepodařilo, nahrávalo nám, že jim chyběly dvě nejlepší hráčky, ale i přesto byla hra akční a celkově jsme měly lepší servis i sako a chtěly jsme prostě vyhrát, což jsme zvládly 2:0. Celkově bych den ohodnotila zdařile, protože se stále držíme v první čtyřce, ale stále platí, že se musíme zlepšit jak na příjmu, tak v poli a být si stoprocentně jisté na servisu. Příjemná a důležitá pro nás byla i podpora lavičky a rodičů, za kterou moc děkujeme!

    

 

Článek napsala: Svobodová Lucie (smečařka)

 

Mohlo by se vám také líbit

Leave a Comment