Žákyně VK PFN Znojmo „A“ vedou krajský přebor

V  hale Sokola Brno se uskutečnilo 4. kolo KP žákyň. Družstvo žákyň A VK PFN odjelo tentokrát pouze s osmi hráčkami, poněvadž tři dívky hrají 1. ligu kadetek a dvě hráčky jsou dlouhodobě zraněné. 

V prvním zápase proti Lokomotivě Břeclav se hráčkám nevydařil nástup a set prohrály s velkým rozdílem, v druhém setu se už děvčata dostala do zápasového tempa a podařilo se jim v koncovce vyhrát. Ve třetím setu, nad dobře hrajícími hráčkami z Břeclavi, už nedokázaly vzdorovat a utkání prohrály 1:2. Ve druhém kole nastoupila děvčata proti domácím hráčkám ze Sokola Brno, které naše volejbalistky zaskočily tvrdým servisem a zlepšenou hrou na útoku a s přehledem tento zápas vyhrály 2:0. V posledním utkání proti Junioru Brno opět nezachytily úvod zápasu a prohrály 1. set. Do dalších dvou setů ale nastoupily dívky s velkou bojovností a zlepšenou hrou. Zápas se jim podařil otočit a vyhrály 2:1. Celkově v tomto kole skončily znojemské hráčky na 2. místě, a přesto jsou v půlce soutěže po čtyřech kolech na úžasném 1. místě před Lokomotivou Břeclav. 

Sestava týmu: nahrávačky N. Blažková, K. Kravcová, smečařky N. Hrušková, A. Krčová, blokařky T. Kutláková, K. Nováčková, S. Menšíková a univerzálka T. Klajmonová. 

Mohlo by se vám také líbit

Leave a Comment