VII. kolo KP žákyň

V sobotu 27.1 jsme hrály další kolo KP na domácí půdě – v Příměticích.

První zápas jsme hrály s družstvem KP Brno. Myslím si, že jsme nastoupily s velikou chutí konečně porazit toto družstvo a taky že se nám to povedlo. Přestože jsme jeden set prohrály, tak rozhodující set – tiebreak jsme vyhrály a tím jsme potvrdily, že jsme si to vítězství skutečně zasloužily. 1.set 25:17, 2.set 23:25, 3.set 15:12 .

Do druhého zápasu jsme nastoupily proti Boskovicím. Sice jsme soupeře porazily, ale nepředvedly jsme takový výkon jako v prvním zápase, nehrály jsme s takovým nasazením a soupeře podcenily. V prvním setu to nebylo tak zlé a vyhrály jsme 25:13 . Ve druhém setu jsme však dovolily soupeři 21 bodů. Z velké části to byly naše chyby, ale naštěstí v koncovce jsme udržely pozornost a již soustředěně vyhrály 25:21.

Třetí a poslední utkání bylo proti Břeclavi. V prvním setu jsme si udělaly moc pěkný náskok asi cca 5-6 bodů a dál odehrály slušnou hru. Vyhrály jsme 25:16. Druhý set se tolik nedařilo a těch 5-6 bodů jsme nenahnaly opět my ale soupeř – nepozornost na přihrávce, nesoustředěnost při servise. Druhý set rozhodly naše chyby a bohužel jsme prohrály 17:25. Po krátkém proslovu naší paní trenérky jsme se vzchopily a vyhrály rozhodující 3.set 15:8. Při všech zápasech nás povzbuzovali naši rodiče a tím nám velmi pomohli . Děkujeme paní trenérce za podporu a důvěru v tým.

Autor článku : Leona Juráková – univerzálka týmu

Mohlo by se vám také líbit

Leave a Comment